Blog – voorbeelden vernietigde boetes

Posted by: Ferdi Category: Uncategorized Comments: 0

 

VOORBEELDEN VAN GEWONNEN BOETES

Deze maand zijn er weer vele boetes onderuit gehaald door ons bij de officier, bij de Rechtbank en bij het Hof. Als wij vertellen aan onwetende mensen wat wij doen (o.a. boetes bezwaren) zijn mensen meestal kritisch en krijgen wij de standaard vragen te horen: “maar er is toch een foto DUS is er bewijs?”, “maar de agent heeft het toch gezien?” of “je hebt er gestaan dus betaal gewoon!”. Met deze drie voorbeelden willen we deze vragen wegnemen. Alle drie de zaken zijn gegrond verklaard en onze klanten krijgen het geld wat zij betaald hebben aan het CJIB, van het CJIB weer teruggestort.

FOTO 1: De agent constateert dat het remlicht kapot is. Dit staat in het zaaksoverzicht. De meeste mensen zullen denken: shit, is geconstateerd door de agent, geen kans. Echter; staat er dat er met het voertuig is gereden? Neen. En dat moet wel ingevolgde nieuwe jurisprudentie van het Gerechtshof. Immers, een stilstaand voertuig hoeft geen werkende remlichten te hebben. GEGROND EN GELD TERUG.

FOTO 2: Mevrouw stond klaarblijkelijk op een vergunningshouders parkeerplaats. Nog afgezien van de pijl naar links onder dat bord ( = bewegwijzering), staat het bord niet juist geplaatst en was er een flinke discussie tussen de rechter en de officier. Als er al zoveel discussie is, dan is ook niet duidelijk of er 100% wettig en overtuigend bewezen is dat mevrouw verkeerd geparkeerd stond. Het gaat om de zwarte auto en op die foto staat geen bord. Conclusie: teveel twijfel BOETE VERNIETIGD EN GELD TERUG!

FOTO 3: Een klant parkeert zijn voertuig bij een benzinestation aan de zijkant. Niets aan de hand. Echter overijverige agenten schrijven hiervoor een boete uit. Niet alleen voor hem. Maar voor álle voertuigen. De reden? Gevaar en/of hinder veroorzaken! Sorry whut? De foto waar enkel het voertuig op staat is toegevoegd in het zaaksoverzicht door de agent. Hierop is weinig te zien. De andere foto laat pas zien hoeveel ruimte er is: een meter of 15! De rechter was hier al snel klaar mee: niks gevaar of hinder. GEGROND EN GELD TERUG!

U ziet; zomaar wat voorbeelden van dagelijkse boetes die uit worden gedeeld en die eigenlijk hartstikke foutief zijn! Daarom zijn wij er! Wij vechten deze boetes GRATIS aan voor u. U kunt uw boete hier aanmelden en wij sturen u z.s.m. een ontvangstbevestiging terug.

© HulpMetBoetes.nl – 29 april 2022